Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Iščete popolno darilo za posebno devetletno deklico v svojem življenju? Naj si bo njen rojstni dan ali drug poseben trenutek, lahko izbira popolnega darila predstavlja poseben izziv. Še posebej, ker so devetletne deklice v edinstveni fazi razvoja. Niso več majhne punčke, kot so bile nekoč, a še vedno niso najstnice. Pri izbiri popolnega darila je pomembno vedeti, kaj jim zariše nasmešek na obraz, kaj jim vzbuja radovednost in kaj jih zanima.

10 idej za darila za devetletne deklice

Katera so najbolj edinstvena darila za devetletne deklice? Pripravili smo izbor desetih daril, ki ji bodo prišla prav ob njenem rojstnem dnevu ali drugem posebnem dogodku:

  1. Velik plišasti medvedek s fotografijo in/ali besedilom po vaši izbiri
  2. Kopalni plašč z njenim imenom
  3. Plišasti otroški nahrbtnik z njenim izvezenim imenom
  4. Plakat z njeno najljubšo sliko
  5. Sestavljanka z vašo skupno sliko ali sliko hišnega ljubljenčka
  6. Knjiga, v kateri igra glavno junakinjo
  7. Toaletna otroška torbica za ličila z njenim imenom
  8. Posoda za kosilo in steklenica za vodo z njeno sliko
  9. Svetilka z njenim vgraviranim imenom
  10. Čokoladni srčki s prisrčno fotografijo

Poučna darila za devetletne deklice

Če iščete darilo, ki je tako zabavno kot poučno, so poučne izobraževalne igrače odlično darilo. Je ljubiteljica sestavljank? Potem je popoln primer darila sestavljanka s 500 koščki, ki jo bo lahko sestavljala ure in ure, ter ob tem napela svoje možgančke. Če ima rada izzive, kaj potem pravite na sestavljanko s 1000 ali 1500 koščki?

Za deklice, ki obožujejo branje, so najboljše darilo knjige. Izberite knjigo, ki popolnoma ustreza njenim interesom, tako da se bo še dneve zabavala ob branju! Knjigi lahko dodate tudi njeno ime in jo tako naredite bolj osebno. Če obožuje pisanje, ji lahko personalizirate tudi zvezek, tako da bo lahko pisala svoje zgodbe ali pa ga uporabljala kot dnevnik.

Za dekleta, ki so rada ustvarjalna in so vedno zaposlena s flomastri, svinčniki in drugimi pripomočki za ustvarjanje, je najboljše darilo risalni komplet. Za piko na i dodajte še čudovito risalno knjigo, v kateri bo lahko postala prava umetnica.

Ne glede na to, kakšno poučno darilo izberete, poskrbite, da se ujema z njenimi zanimanji. Tako boste zagotovili, da se ne bo le naučila nečesa novega, temveč se bo tudi zabavala!

Personalizirana steklenica

Personalizirana steklenica

Teddy toaletna torbica

Teddy toaletna torbica

Luč z imenom

Luč z imenom

Kvadratne čokolade

Kvadratne čokolade

Katera darila so cenovno ugodna za devetletne deklice?

Najti prisrčno darilo za deklico je lahko težko, vendar ni treba, da pri tem izpraznite vaš proračun. Obstaja neskončno cenovno ugodnih daril, ki so zabavna in poučna hkrati. Tukaj je nekaj idej:

  • Z mehkim plišastim medvedkom lahko naredite karkoli in razveselite kogarkoli. Dodajte fotografijo po izbiri in ji s tem ne podarite le prijetnega mehkega darila, pač pa tudi vseživljenjski spominek.
  • Za sladkosnedke je najboljše darilo šop 19 lizik Chupa Chups. Tako se lahko dneve in dneve veseli svojih lizik!
  • Da njeni postelji dodate nekaj dekoracije, je odlično darilo vzglavnik z vašo fotografijo po izbiri. Če ne morete izbrati le ene fotografije, lahko dodate tudi kolaž z najljubšimi fotografijami.
  • Je ravno dobila svoje lastne ključe? Potem jih lahko polepšate z obeskom za ključe z njeno fotografijo. Tako lahko vedno hitro najde svoje ključe.
  • Kaj je bolj zabavno od pitja iz lastne skodelice? To je najbolj zabavno! Dodajte fotografijo in/ali besedilo po izbiri, kar bo popolnoma edinstveno. V skodelico lahko shrani tudi vse svoje svinčnike ter tako doda poseben pridih svoji pisalni mizi!
  • Obožuje kuhanje in peko? Potem ji boste brez dvoma narisali nasmešek na obraz s predpasnikom. Predpasniku dodajte osebno noto s fotografijo kuharske princeske.

Najpomembnejše pa je, da mora biti vaše darilo iz srca. Pomislite na to, kaj bi jo razveselilo; pri čemer ni treba, da je za darilo treba porabiti veliko denarja. Z malo ustvarjalnosti in načrtovanja lahko najdete odlično darilo, ki bo cenovno ugodno in tudi nepozabno.

Več personaliziranih daril za devetletne deklice:

Šopek lizik Chupa Chups

Šopek lizik Chupa Chups

Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Osebni ovojni papir

Osebni ovojni papir

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Hrana

Hrana

Personalizirane ljubkaste igrače

Personalizirane ljubkaste igrače

Personaliziran graviran nakit in dodatki

Personaliziran graviran nakit in dodatki

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila