Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Kar izziv je najti popolno darilo za triletnika, kajne? Pri tej starosti, ko se njihova čutila ter zaznavanja popolnoma prebudijo in je njihova nadobudna radovednost na višku, je vse namenjeno raziskovanju, pustolovščinam in učenju novih stvari. Vemo, kako ključno je najti igrače in darila, ki niso le zabavna, pač pa tudi omogočajo priložnost za razcvet njihovega razvoja. Torej, naj si boste ljubeč/a teta ali stric, stari starš ali starš sam, boste v tem definiranem seznamu daril zagotovo našli darila za triletnike, ki bodo zadovoljila njihovo radovedno naravo in neskončno energijo.

Katere igrače, namenjene učenju, so najboljše za razvoj triletnika?

Tudi za tiste, ki želijo združiti učenje z zabavo, lahko personalizirana darila prav tako igrajo vlogo pri otrokovem razvoju. Predmeti, kot so personalizirane knjige z zgodbami, v katerih je otrok protagonist, lahko v njem spodbudijo ljubezen do branja in zanetijo ustvarjalnost. Personalizirane sestavljanke so prav tako odlična izbira za negovanje otrokovih sposobnosti razreševanja problemov in koordinacije rok ter vida oziroma oči, hkrati pa postanejo otroku edinstvena dejavnost.

Če želite poudariti njihovo ustvarjalnost, razmislite o risalnih kompletih ali simpatičnih otroških predpasnikih, da bo lahko otrok pomagal v kuhinji!

Škatla za pisala Trixie

Škatla za pisala Trixie

Osebne otroške knjige

Osebne otroške knjige

Osebne sestavljanke

Osebne sestavljanke

Personalizirane ljubkaste igrače

Personalizirane ljubkaste igrače

Katere so najbolj priljubljene igrače za triletnike v letu 2024?

Med najbolj priljubljenimi otroškimi darili, ki izstopajo v letu 2024, so:

  • Naš leseni živalski avtobus z imenom otroka
  • Mehak in prisrčen plišasti medvedek
  • Skodelica s fotografijo nogometne žoge za male oboževalce nogometa
  • Personalizirana knjiga s pravljicami za lahko noč

Katere so najboljše igrače za uporabo na prostem za triletnike?

Če nakupujete za malčka, ki obožuje pustolovščine na prostem, imamo nekaj čudovitih idej za darila, ki mu bodo všeč. Spodbujajte ustvarjalnost in igro vlog s personaliziranim dežnikom, oblikovanim v obliki njihove najljubše živali. Ta darilo ne prinese le pridiha zabave v deževne dni, ampak tudi spodbuja otrokovo igro domišljije, saj se lahko igrajo, da so izbrano živalsko bitje za en dan. Drugo vznemirljivo darilo za mlade razvijajoče se raziskovalce je lahko nahrbtnik s tematiko dinozavrov. Le-ta ne bo le odprl sveta zanimanja za tovrstna fascinantna bitja iz naše preteklosti, pač pa bo ponudil tudi praktično rešitev za shranjevanje njihovih dragocenih najdb z njihovih odprav. Nazadnje pomislite tudi na to, da dodate personalizirano noto za zunanje dejavnosti, in sicer tako, da personalizirate nogometno žogo z otrokovim imenom. To edinstveno darilo jim bo nedvomno dalo občutek posebnosti in jih spodbudilo k razvoju veščin skupinskega dela ter razvoja motorični spretnosti med igranjem nogometa s prijatelji.

Več daril za triletnike:

Lesen avtobus za živali

Lesen avtobus za živali

Personaliziran nogomet

Personaliziran nogomet

Nahrbtnik iz medvedje tkanine

Nahrbtnik iz medvedje tkanine

Dežnik Trixie

Dežnik Trixie

Razumevanje razvojnih potreb triletnikov: Izbor pravega darila

Katero je najboljše darilo, prilagojeno triletniku? Kako veste, ali je darilo primerno za otroka te starosti?

Triletni otroci so na splošno v procesu pridobivanja spretnosti pred učenjem pisanja, zato so lahko igrače, ki spodbujajo tovrstno koordinacijo med roko in vidom oziroma očmi, izjemno koristne. Tu pridejo na vrsto igrače za razvoj bralnih in pisnih sposobnosti. Igrača, ki spodbuja risanje ali pisanje, jih ne bo le zabavala, temveč bo tudi pomagala pri izboljšanju njihovih motoričnih spretnosti.

Prav tako so otroci pri tej starosti nadobudni raziskovalci. S svojim radovednim umom radi preučujejo svojo okolico. Zato je ključno, da darilo, ki ga izberete, spodbuja njihovo raziskovalnost. Primer takega darila so lahko darila za zgodnji razvoj in dejavnosti, ki so oblikovana tako, da spodbujajo kognitivni razvoj in razvoj grobih motoričnih spretnosti.

Obenem je pomembno omeniti, da igra pri tej starosti ni več le zabava - gre za učenje skozi igro, kar predstavlja izjemno pomemben del otrokovega razvoja. Komplet večbarvnih kock ali preproste igrače v obliki računal lahko okrepijo njihov občutek za številke, medtem ko so angažirani s čudovitimi barvami in oblikami.

Nazadnje, čeprav so igrače najbolj običajna darila, ne omejite svojih možnosti. Razmislite tudi o drugih darilih, kot so personalizirane knjige ali oblačila.

Prilagojena lesena igrača z vozičkom

Prilagojena lesena igrača z vozičkom

Lesena igrača za vožnjo po rampi - Trixie

Lesena igrača za vožnjo po rampi - Trixie

Otroški stol po meri

Otroški stol po meri

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila