Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Dobrodošli pri YourSurprise, kjer verjamemo v praznovanje ljubezni v vseh njenih oblikah. Ko se približujeta 35. obletnici poroke, nedvomno razmišljata o čudoviti poti, ki sta jo skupaj prehodila. Tri desetletja in pol ljubezni, smeha in neštetih spominov si zaslužijo, da jih obeležimo na poseben način. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo za svojega zakonca, starše ali prijatelje, ki praznujejo ta mejnik, smo tukaj, da vas navdihnemo z edinstvenimi idejami za darila s pomenom, ki zajamejo bistvo petintridesetih let zakona. Pridružite se nam, medtem ko odkrivamo premišljena darila, ki simbolizirajo trajno vez, ki sta jo zgradila v preteklih letih, ter slavimo ljubezen, ki je prestala preizkus časa.

Koralna obletnica poroke

Petintridesetletni mejnik medenih tednov je izjemen dosežek, vreden praznovanja. Ta mejnik, ki je znan kot koralna obletnica poroke, predstavlja moč in lepoto odnosa, ki je prestal preizkus časa, podobno kot koralni grebeni, ki prestanejo preizkus oceanskih tokov in minevanja let.

Korala je primeren simbol za 35. obletnico, saj pooseblja lastnosti, ki se zrcalijo v dolgotrajnem zakonu. Tako kot koralni grebeni nudijo zavetje in oporo različnim vrstam morskih živali, je bil vajin zakon vir moči in stabilnosti, ki je skrbel za rast vajine družine ter ustvaril zatočišče ljubezni in podpore.

Poleg tega je korala občudovana zaradi svojih živahnih barv in zapletenih oblik, ki odražajo globino ter kompleksnost vajinega odnosa po petintridesetih letih skupnega življenja. Tako kot korale je tudi vajin zakon prestal vzpone in padce ter prerasel v nekaj resnično lepega in edinstvenega.

Ko obeležujete to posebno priložnost, razmislite o tem, da bi v praznovanje obletnice in darila vključili temo koral. Ne glede na to, ali gre za kos nakita, ki je navdihnjen po koralah, čudovit šopek koralne barve ali iskreno ljubezensko pismo, ki izraža vašo večno ljubezen, naj vam simbol koral služi kot opomnik na odpornost in lepoto vajine vezi.

Edinstvena darila za 35. obletnico poroke

Ko praznujete petintrideset let zakona, je pomembno, da to priložnost obeležite z darili, ki so edinstvena in trajna, kot je vajina ljubezen. YourSurprise vam je pripravljen pomagati odkriti idealna darila, ki zajamejo bistvo vajinega skupnega potovanja in obeležujejo ta mejnik na resnično izjemen način.

  • Personalizirana foto knjiga: Zberite cenjene fotografije, iskrena sporočila in nepozabne trenutke iz zadnjih petintridesetih let ter jih združite v čudovito, prilagojeno foto knjigo. Pri YourSurprise lahko vsako stran oblikujete tako, da odraža vajino edinstveno ljubezensko zgodbo, in tako ustvarite spominek, ki ga bosta cenila za vedno.
  • Personaliziran vinski komplet: Nazdravite petintrideseti obletnici ljubezni in smeha s personaliziranim vinskim kompletom iz YourSurprise. Izberite steklenico njihovega najljubšega vina in personalizirajte nalepko z vajinimi imeni, datumom poroke ali posebnim sporočilom. Kombinirajte ga z graviranimi kozarci za vino za eleganten pridih, ki bo popestril vajino praznovanje obletnice.
  • Sestavljanka s fotografijami po meri: Spremenite svoje najljubše spomine v zabavno in interaktivno darilo s sestavljanko s fotografijami po meri. Izberite dragoceno fotografijo vajinega skupnega potovanja in opazujte, kako se spremeni v čudovito sestavljanko, ki jo lahko sestavita skupaj. Z YourSurprise lahko sestavljanki celo dodate osebno sporočilo za dodaten sentimentalen pridih.
  • Graviran nakit: Presenetite svojega zakonca s čudovitim kosom graviranega nakita, ki simbolizira vajino trajno ljubezen. Ne glede na to, ali gre za ogrlico, zapestnico ali par manšetnih gumbov, YourSurprise ponuja široko paleto prilagodljivih možnosti, ki se prilegajo vsakemu stilu in okusu. Nanj vgravirajte vajine začetnice, datum poroke ali pomembno sporočilo in ustvarite darilo, ki ga bodo cenili za vedno.
  • Personalizirana dekoracija za dom: Popestrite vajin dom s prilagojenimi dekorativnimi dodatki za dekoracijo doma iz YourSurprise. Izbirajte vse od foto platen po meri in okrasnih blazin do graviranih lesenih označb ter stenskih poslikav. YourSurprise ima vse, kar potrebujete, da svoj dom spremenita v dom, poln ljubezni in spominov.
  • Gurmanska darilna košara: Razvajajte svojo ljubljeno osebo z gurmansko darilno košaro, polno slastnih in razkošnih dobrot. Izbirajte med vrsto skrbno izbranih možnosti, vključno s čokoladami, siri, vini in še več, ki so zavita v košari ali košari po meri. To je popoln način, da razvajate njihove brbončice in pokažete, koliko vam je mar.

S temi edinstvenimi in iskrenimi darili podjetja YourSurprise lahko v stilu proslavite 35 let ljubezni, smeha in cenjenih spominov. Še na mnoga leta sreče in skupnega življenja!

10 nasvetov za darila za izbiro popolnega darila za 35. obletnico poroke

  • Graviran set šampanjcev
  • Gravirana deska za rezanje
  • Personalizirana platnena torba
  • Čokoladke s fotografijo
  • Gravirana deska za sir
  • Obeski za ključe s fotografijo
  • Vezen kopalni plašč
  • Personalizirana knjiga
  • Foto skodelice
  • Lesena fotografija v držalu
Osebna darila za šampanjec

Osebna darila za šampanjec

Leseni servirni krožnik po meri

Leseni servirni krožnik po meri

Personalizirana čokolada in sladkarije

Personalizirana čokolada in sladkarije

Darilni komplet deske za sir iz bambusa

Darilni komplet deske za sir iz bambusa

Prilagojeni obeski za ključe

Prilagojeni obeski za ključe

Kopalni plašči za ženske

Kopalni plašči za ženske

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila