Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Prva obletnica poroke je prav poseben mejnik v popotovanju para. Izpostavlja leto, polno skupnih izkušenj, nepozabnih trenutkov in izzivov. Prva obletnica poroke ponuja paru priložnost, da proslavita to fazo in utrdita svojo vez. Papirnata poroka, kot tudi drugače rečemo prvi obletnici poroke, je odlična priložnost, da zapišeta strani vajine skupne zgodovine in jih zapolnita s prvimi anekdotami in spomini.

Z vami želimo deliti nekaj namigov, kako najti darilo za prvo obletnico poroke in zabavne dejavnosti, s katerimi lahko proslavita vajino ljubezen. Povzeli smo vse, kar morate vedeti o prvi obletnici poroke, vse od navdihujočih idej za darila do odličnih predlogov za nepozaben dan. Torej, potopite se v svet ljubezni in romantike in z vsem srcem proslavite svojo prvo obletnico poroke.

Prva obletnica poroke: Pomen in zgodovina

Tradicionalno prvi obletnici poroke rečemo tudi papirnata poroka; materialni simbol prvega leta zakona. Papir simbolizira krhkost in prilagodljivost, ki ju s seboj prinese prvo leto. Prav tako simbolizira prazne strani skupne zgodovine, ki jo bosta skupaj zapisala z deljenimi izkušnjami in trenutki.

Zgodovina papirnate poroke

Korenine tako imenovane papirnate poroke segajo nazaj v 19. stoletje in izvirajo iz Nemčije. V tistem času je za poročene pare veljal običaj, ki je veleval, da so vsako leto poroke praznovali s posebnim materialom, ki ima poseben pomen. Prva obletnica poroke je tako dobila naziv papirnata poroka in takrat je bilo določeno, da bo simbolizirala prvo leto poroke. Poleg krhkosti, papir simbolizira tudi prilagodljivost in nove začetke, ki so povezani s prvim letom. Že takrat pa je tudi simboliziral vajino ljubezensko zgodbo, ki jo zdaj skupaj pišeta. Je začetek dolgega popotovanja, na katerega se skupaj podajata. Z leti se je ta običaj mednarodno razširil in ga praznujejo mnogi pari po vsem svetu.

Tradicionalne in originalne ideje za darilo za prvo obletnico poroke

Prva obletnica poroke je odlična priložnost, da pokažete spoštovanje in ljubezen vašemu partnerju. Ob obeleževanju papirnate poroke, si pari pogosto tradicionalno podarijo papirnata darila. Klasična darila so lahko ročno spisana ljubezenska pisma ali osebna poezija. Čudovita ideja je lahko tudi foto album, ki prikazuje vajine izkušnje in dogodivščine prvega leta poroke.

Tisti, ki iščete izvirno poročno darilo lahko izberete tudi personaliziran dnevnik ali tako imenovani 'bucket list' knjigo s seznamom želja za skupne dejavnosti in interese. Takšna darila lahko dodajo sodoben pridih tradiciji. Ostale interpretacije te tradicije lahko vključujejo tudi knjige, vstopnice za koncert ali vavčerje za skupne dogodivščine. Ti predstavljajo popolno darilo za prvo obletnico poroke. Če želite darilo za prvo obletnico poroke izdelati sami, lahko izberete knjižico z vavčerji in s tem podarite veliko majhnih darilc. Ne glede na to, ali gre za razvajajočo masažo, zajtrk v postelji ali romantičen piknik, tukaj lahko pustite svoji ustvarjalnosti, da podivja.

Foto album

Foto album

Personalizirana skodelica - bela

Personalizirana skodelica - bela

Leseni servirni krožnik po meri

Leseni servirni krožnik po meri

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Prilagojen darilni set šampanjca - Moët et Chandon

Ideje za personalizirana darila

Za personalizirano darilo za prvo obletnico poroke, lahko izbirate med mnogimi izdelki, ki jim dodate svojo osebno noto. S personaliziranim darilom partnerju izkažete ljubezen in spoštovanje za vse skupne izkušnje. Odvisno od izdelka, lahko za personalizacijo uporabite fotografije vajinih skupnih trenutkov, osebno sporočilo, vajini imeni ali modro misel. S svojim trudom in izbiro personaliziranega darila za prvo obletnico boste svojemu partnerju pokazali, kako zelo ga ljubite. Lahko izbirate med naslednjimi izdelki, kot na primer:

  1. Čokoladno darilo: Naj si bo čokoladna tablica ali čokoladna sestavljanka, izbira za čokoladne navdušence je velika.
  2. Čokoladna škatla: Prefinjene čokolade različnih oblik z vajino fotografijo ali osebnim sporočilom prav gotovo padejo v oči.
  3. Darila s fotografijami: Od foto ploščic do platen in snežnih krogel z vajino sliko, imate na izbiro veliko možnosti, da pričarate prizor.
  4. Tekstil: Naše odeje s fotografijo ali blazine so popolne za udobne večere na kavču. Personalizirana brisača za plažo pa je lahko odlično darilo za naslednji oddih.
  5. Posode: Naj si bodo naše skodelice, praktični termo lončki ali personalizirane steklenice za vodo, ta darila so tudi uporabna za vsakdanje življenje.
  6. Praktično: Če želite kombinirati lepo s koristnim, lahko izberete stensko uro s fotografijo ali platneno torbo.
Kvadratne čokolade

Kvadratne čokolade

Osebna darila za stensko umetnost

Osebna darila za stensko umetnost

Personaliziran vgraviran kozarec za rdeče vino

Personaliziran vgraviran kozarec za rdeče vino

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Stenska ura za fotografije - okrogla velika (lesonit)

Popolno darilo za prvo obletnico poroke za moža

Da najdete popolno darilo za prvo obletnico poroke za moža, se lahko osredotočite na njegova zanimanja in značaj. Ali ima rad piknike z vami in prijatelji? Potem bodo naše rokavice za žar, personaliziran jedilni pribor ali visoko kakovosten predpasnik za žar z usnjenim paščkom, kot nalašč zanj. Lepo gravirana darila, kot je recimo držalo za kartice, je odlična ideja za darilo za moža za prvo obletnico poroke. Zabavna ideja za ljubitelje športa in piva je zaboj piva s fotografijo. Navdušenci nad računalniškimi igrami bodo veseli personalizirane podloge za miško. Par natikačev je tudi lahko odlična izbira za naslednje počitnice. Ne glede na to, ali želite podariti darilo za prvo obletnico moškemu ali ženski, najbolj pomembno je to, da prihaja iz srca.

Pravo darilo za prvo obletnico poroke za ženo

Če iščete pravo darilo za prvo obletnico poroke za svojo ženo, pomislite na njene preference, hobije in značaj. Za prijetne nedelje je lahko lep kopalni plašč z njenim imenom prav poseben jutranji pozdrav. S personalizirano denarnico ali obeskom za ključe bo vedno imela vašo ljubezen s seboj v svoji torbici. Če rada vrtnari ali sadi rastline na balkonu, so lahko semenske bombice zelo izvirna ideja za darilo. Igrača za crkljanje z vašo fotografijo je prav tako lahko poseben detajl, še posebej, ko nista skupaj. Za prijetne večere ob kozarcu vina ji lahko personalizirate vinske kozarce ali steklenice.

Dan obletnice: Ideje, kako preživeti dan prve obletnice poroke

Zdaj, ko imate popolno darilo za svojega partnerja in se dan bliža, pomislite na sam dan. Kako točno lahko praznujete prvo obletnico poroke? To je odlična priložnost, da ustvarita posebne skupne spomine, izkusita lepe trenutke in praznujeta vajino ljubezen. Tukaj je nekaj naših predlogov in idej:

  • Romantičen piknik na plaži, v parku ali na gozdni jasi
  • Obisk vajine najljubše restavracije ali kraja, kjer sta se prvič spoznala
  • Sproščujoč dan doma s programom razvajanja
  • Vožnja s kolesom ali pohod na podeželju
  • Wellness dan v zdravilišču za sprostitev

Najbolj pomembno pa je, da se ob skupnih dejavnostih zabavata in uživata v vajinem skupnem času. Izkoristita priložnost, da se skupaj sprostita in še bolj utrdita vajino vez.

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Garnitura za žar v usnjenem kovčku

Osebne voščilnice

Osebne voščilnice

Kopalni plašči za ženske

Kopalni plašči za ženske

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila