Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

V svetu, polnem masovno izdelanih izdelkov, je nekaj posebnega prejeti darilo izdelano z ljubeznijo in skrbnostjo. Doma izdelana darila niso le odličen pokazatelj vaše kreativne plati, temveč tudi pokažejo, da ste vložili premišljenost v darilo. Plus je tudi, da lahko prihranite nekaj denarja, a še vedno podarite edinstveno darilo osebam, ki jih imate radi. Izdelali smo seznam 15 idej za božična darila, ki jih lahko izdelate sami. Odkrijte svoje spretnosti in začnite izdelovati najboljša praznična darila za svoje ljubljene.

Enostavna doma izdelana božična darila za začetnike

Ustvarjalnost in “naredi sam” naloge niso vaša najmočnejša točka? Potem je ta seznam popoln za vas: enostavna doma izdelana božična darila, posebej izbrana za začetnike.

Personaliziran foto album

Foto album po meri je srčen način, da ujamete in ohranite spomine. Lahko natisnete slike, ki nosijo poseben pomen, dodate napise in dekorirate strani z nalepkami, trakovi ali drugimi dekoracijami. Če vam ni prijetno, da bi ga izdelali sami, lahko razmislite tudi o tem, da ga natisnete po ugodni ceni.

Ročno izdelane voščilnice

Ročno izdelane voščilnice so enostaven, a premišljen način, da izrazite svoje praznične želje. S tem, ko vsako kartico izdelate sami, lahko oblikujete dizajn in sporočilo prejemniku. Naj si uporabljate papir, markerje, nalepke ali štampiljke, te personalizirane kartice dodajo poseben pridih vašim božičnim voščilom.

Domači piškoti

Spečete lahko različne piškote, od klasičnih čokoladnih koščkov do prazničnih medenjakov, in jih spakirate v dekorativne posodice ali škatlice. Nasvet: uporabite osnovno testo za vse piškote, razdelite testo in dodajte različne okuse (čokoladne koščke, rozine, začimbe, limonino ali pomarančno lupinico, čokoladno kremo, marmelado …) Potrebujete hiter in enostaven recept? Tukaj je:

Sestavine:

  • 500 g bele moke
  • 250 g belega sladkorja
  • 250 g neslanega masla
  • 8 g pecilnega praška
  • 2 rumenjaka + 1 jajce
  • Vanilijev ekstrakt ali vanilijev prah

Vse sestavine temeljito zmešajte, razen moke. Ko se dobro povežejo, dodajte moko. Testo postavite v hladilnik, da počiva najmanj 30 minut. Sedaj lahko ustvarite vse vrste sladkih poslastic, ki si jih lahko zamislite!

Doma izdelana mešanica za vročo čokolado

Kozarec domače mešanice za vročo čokolado je prijetno in ugodno darilo, idealno za zimsko sezono. Dodajte plast kakava v prahu, sladkor in mini sladkorne penice v kozarec ter vključite nalepko z navodili za pripravo okusne skodelice vroče čokolade. Je enostavno, a čudovito darilo, ki prinese toplino in veselje.

Mešanice v kozarcu za shranjevanje

Mešanice v kozarcu za shranjevanje so vsestranska možnost za darilo, kamor lahko spravite suhe sestavine za piškote, brownieje, juhe ali celo palačinke. Lahko dekorirate kozarec s trakom in prilepite kartico z receptom in navodili.

Potrebujete nekaj ekstra pomoči? Podarite svoja darila na edinstven način. Na primer dajte piškote v graviran kozarec ali pa kombinirajte svojo čokoladno mešanico s persnalizirano skodelico. Tukaj je nekaj idej:

Knjiga osebnih albumov po meri

Knjiga osebnih albumov po meri

Osebne voščilnice

Osebne voščilnice

Steklena posoda za shranjevanje

Steklena posoda za shranjevanje

Osebni ovojni papir

Osebni ovojni papir

Srednje zahtevna doma izdelana božična darila

Ste pripravljeni nadgraditi svoje obdarovanje to praznično sezono? Odkrijte našo praznično zbirko srednje zahtevnih doma izdelanih božičnih daril s popolnim balansom med ustvarjalnostjo in izvedljivostjo.

Ročno izdelane sveče

Ročno izdelane sveče so čudovito in prilagodljivo darilo. Izberete lahko dišavo, barvo in obliko po želji prejemnika. Za še poseben učinek lahko dodate posušene rože ali zelišča. Te sveče ustvarjajo prijeten ambient in lahko uživate v njihovi uporabi še dolgo po božiču.

Nekaj nasvetov:

  • Nalijte vosek v kozarce pri temperaturi med 65 in 85 stopinj Celzija, da se izognete razpokam ali luknjam.
  • Temperatura taljenja voska se spreminja glede na vrsto voska, ki jo izberete. Previdno preberite etikete z navodili pred začetkom!
  • Večina eteričnih olj in dišav se uporablja v količini 5-10 %, vendar preberite etikete vaših dišav za popolno količino.

Doma izdelan spominski album

Doma izdelan spominski album je podoben foto albumu po meri, vendar omogoča več ustvarjalnosti in prilagajanja. Poleg fotografij lahko vključite tudi spominke, kot so vstopnice, pisma in ročni zapisi. Okrasite vsako stran z nalepkami, washi trakovi in drugimi umetniškimi potrebščinami, da ustvarite edinstveno darilo, polno spominov.

Doma izdelani terariji

Doma izdelani terariji so majhni, samooskrbni vrtovi, ki lahko uspevajo v notranjih prostorih z minimalno nego. Ustvarite ga lahko tako, da v stekleno posodo postavite plasti zemlje, kamenčkov in majhnih rastlin, kot so sukulente. So čudovito darilo, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja in je idealen dodatek zelenja za vsak prostor.

Božični okraski

Doma izdelani božični okraski so zabavna in praznična ideja za darilo. Okraske lahko izdelate iz materialov, kot so les, glina ali filc, in jih okrasite z barvami, bleščicami ali trakovi.

Personalizirani svečniki

Personalizirane svečnike lahko izdelate iz materialov, kot so stekleni kozarci, les ali glina. Okrasite jih z barvami ali tehniko decoupage.

Napredna doma izdelana božična darila za vešče ustvarjalce

Za eksperte ročnega izdelovanja, je tukaj nekaj idej, ki lahko pokažejo vašo strokovnost in strast do umetnosti in obdarovanja:

Domače marmelade

Domače marmelade so okusno in premišljeno darilo, ki odraža sezonsko sadje. Marmelade lahko pripravite v različnih okusih, kot so jagoda, malina ali breskev, in jih zapakirate v lepe kozarce z nalepkami po meri.

Dišeča mila

Z uporabo baze za taljenje in vlivanje mila lahko dodate eterična olja, barve in eksfoliante. Ko so mila končana, jih lahko ovijete v papir ali tkanino. To je tudi odlično darilo, ki ga lahko pripravite v večjih količinah.

Domači likerji ali žgane pijače

Infuziranje žganih pijač z okusi, kot so vanilija, jagodičevje ali začimbe, je ustvarjalna ideja za darilo za odrasle. Kot osnovo lahko uporabite vodko, viski ali rum in pustite, da se infuzira nekaj tednov. Zapakirajte domači liker v dekorativno steklenico in že je pripravljen za uživanje ali deljenje na prazničnih srečanjih.

Ročno izdelan nakit

Uhani, verižice, prstani, zapestnice … Obstaja veliko možnosti za vaš ročno izdelan nakit. Čas in trud, ki ga boste vložilli v izdelavo teh kosov, bodo naredili darilo še posebej dragoceno.

Poslikane platnene torbe

Kupite preproste platnene torbe in uporabite tekstilne barve, da ustvarite dizajne, citate ali vzorce, ki odražajo osebnost prejemnika.

Če se vam zdi, da niste dovolj vešči za ustvarjanje darila iz nič, lahko vedno združite ustvarjalnost, da izdelate lep dizajn na že izdelanem s personaliziranem božičnem darilu. Oglejte si našo ponudbo personaliziranih daril:

Prilagojene torbice

Prilagojene torbice

Personaliziran graviran nakit in dodatki

Personaliziran graviran nakit in dodatki

Personalizirane sveče

Personalizirane sveče

Božični okraski

Božični okraski

Gravirana Kozarci

Gravirana Kozarci

Osebni darilni kompleti za wellness

Osebni darilni kompleti za wellness

Božična nogavica

Božična nogavica

Blog - prilagojena darila

Blog - prilagojena darila