Mednarodna dostava

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Mednarodna dostava

Na voljo imamo različne možnosti pošiljanja. Pričakovani datum dostave za vsako darilo najdete ob zeleni kljukici.

Dostavljeno neposredno na naslov prejemnika

Bi radi koga presenetili s čudovitim darilom? Vsa naša darila so odposlana brez računa, tako da lahko darilo pošljemo neposredno prejemniku.

Vsako darilo je prilagojeno fotografiji in / ali besedilu

Vsako darilo, ki ga ustvarimo, lahko prilagodimo s fotografijo in / ali besedilom po vaši izbiri, tako da je vsakič za vsako priložnost resnično unikatno.

Ko se praznična sezona približuje, ni nič boljšega, kot se zaviti v toplo odejo na kavč, ob skodelici vroče čokolade in TV serijah z božičnimi tematikami, ki te spravijo v praznično vzdušje.

Ustvarili smo zbirko božičnih TV serij, ki so odlične za vsako počutje. Od tematskim omejenih izdaj posebnih božičnih epizod serij, za vsakogar se najde nekaj! Torej, dekorirajte svoj dom, prižgite lučke in se potopite v te božične serije, ki si jih morate ogledati in vam bodo zagotovo naredile praznični čas še bolj vesel ter pester!

Za ljubitelje romantike: 3 omejene izdaje serij z božično tematiko

Praznujte sezono z našimi top 3 romantičnimi božičnimi serijami za vse romantike. Pripravite se na zgodbe ljubezni, ki vam bodo ogrele srce, vas nasmejale in pričarale praznično čarobnost ter dodale kanček romantike v vaš praznični čas!

  1. Home for Christmas (2019-2020): Norveška romantična dramska serija, kjer samska ženska išče fanta, ki ga bo pripeljala domov za božič, kar pripelje do humornih dogodivščin, ki ogrejejo srce.
  2. Dash and Lily (2020): V tej Netflixovi originalni seriji dva najstnika izmenjujeta sporočila v zvezku okoli mesta New York med božično sezono, kar pripelje do edinstvene romance.
  3. I hate Christmas (2022-2023): Ta romantična božična serija je italijanska priredba serije “Home for Christmas”. Samska ženska laže o tem, da ima fanta in da ga bo pripeljala domov za božič. Zdaj ima 24 dni, da ga najde!

Posebne božične samostojne izdaje, ki si jih lahko ogledate v enem kosu

Na vsak toliko, si morda želite inspiracije in bi radi uživali čare božiča, ne da bi se zavezali k celotni seriji. Tukaj smo ustvarili izbiro zabavnih možnosti, v katere se lahko potopite kadarkoli in so idealne za praznični čas.

  1. White Christmas - Black Mirror: V tej posebni božični izdaji iz leta 2014, v kateri glavno vlogo igra Jon Hamm, se dva moška na božični dan znajdeta sredi osamljene oddaljene koče in si delita strašljive zgodbe iz preteklosti.
  2. Christmas at Downton Abbey: Ta epizoda, ki je prvič izšla leta 2012, z lahkoto ogreje srce, osredotoča pa se na družino Crawley in njihove uslužbence, ko se pripravljajo na veliko božično proslavo.
  3. The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: Ta epizoda je izšla leta 1989 in je idealna za nostalgike. Bart Simspon si impulzivno naredi tatu brez privolitve staršev. Ko Marge porabi družinski fond za počitnice, da bi ga odstranila, Homer izve, da so njihovi božični bonusi preklicani s strani njegovega zaposlenega.
  4. Doctor Who Christmas Specials: Ko gre za posebne božične izdaje, nikomur ne uspejo tako, kot jim pri Doctor Who! Od klasike “A Christmas Carol” do najnovejše izdaje iz leta 2023, kjer predstavijo novega doktorja.
  5. Griffin - Road to the North Pole: Stewie in Brian se odpravita na potovanje na severni tečaj, da bi spoznala Božička. Ko se po poti razvije kaos, Peter in preostanek družine doma poskušajo rešiti božič.
  6. Christmas Trees - Malcolm in the Middle: Hal in fantje so na lovu za popolnim božičnim drevescem, kar jih pripelje do vrste preglavic in nesreč.

Božične epizode: najboljše posebne izdaje komedij

Se želite med praznično sezono nasmejati? Potem vam bodo zelo všeč te božične epizode:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal" - Leslie in Park Departments navigirajo čez božični škandal, ki pretrese mesto Pawnee.
  • The Office: "Christmas Party" - Dunder Mifflin organizira letno pisarniško zabavo, polno izmenjave daril in presenečenj.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas" - V tej posebni animirani epizodi, Abed izkusi “stop-motion” božično popotovanje s svojimi prijatelji iz študijske skupine.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus" - Božični čas je in nihče, razen Turka, se ne počuti, da bi ga praznoval.
  • Superstore: "Christmas Eve" - Da bi prikazala svojo pustolovsko stran, Amy pretvori običajni božični večer na Cloud 9 v praznično eskapado.
  • Ted Lasso: "Carol of the bells" - Ted se pridruži Rebecci na njeni pustolovščini posebne božične tradicije.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo" - Ross hoče naučiti svojega sina o prazničnem pasavcu.
  • New Girl: "LAXmas" - Jess in njeni sostanovalci navigirajo čez kaos na letališču in čez nepričakovan praznične dogodivščine.
  • Modern Family: "Express Christmas" - Družina skuša zadnjo minuto izpeljati božično praznovanje, ker ne bodo mogli skupaj preživeti praznikov.

Božične TV oddaje: kuharska in pekovska tekmovanja

Je božič res božič brez nekaj dobre hrane in pekovskih dobrot? Spravite se v praznično vzdušje z najbolj zabavnimi božičnimi tekmovanji!

  1. The Great British Bake Off - Festive specials: V tej posebni božični izdaji tekmovalci tekmujejo pri tem, da ustvarijo najbolj okusne božične dobrote.
  2. Sugar Rush Christmas: Od prazničnih tort do sladic, glejte, kako tekmovalci vnašajo pridih magije v praznični čas.
  3. Nailed it! Holiday: Amaterski peki se podajo v izziv, da poustvarijo znane praznične poslastice.
  4. Holiday Gingerbread Showdown: Glejte, kako izkušeni peki ustvarjajo mojstrovine iz medenjakov ter tekmujejo, da bi navdušili sodnike.
  5. The Great American Baking Show - Celebrity Holiday: Izkusite magičnost prazničnega časa ob tem, ko slavne osebe vstopijo v pekovski šotor za The Great American Baking Show.

Privoščite si udobje ob prazničnem času s temi prazničnimi izdelki:

Osebna odeja iz flisa po meri

Osebna odeja iz flisa po meri

Personalizirane sveče

Personalizirane sveče

Personalizirane skodelice

Personalizirane skodelice

Adventni koledarji 2024

Adventni koledarji 2024